Nätets gobitar

Tunt och smidigt fodral för din iPhone

Posted on: juni 1, 2013

Utbudet av fodral till iPhone är mycket stort och det kan i många fall vara svårt att välja rätt. Förmodligen blir man mycket nöjd med den produkt man köper, men det lönar sig alltid att fråga sig själv vilken funktionalitet och vilken design man vill ha. Ju mer man funderar, desto större chans att man blir helt nöjd med sitt köp.

En iPhone är en tunn och smidig telefon och det är många som vill att också fodralet ska vara tunt. Med ett tunt fodral går ju mobilen enkelt ner i fickan samtidigt som telefonen skyddas på ett bra sätt. Samtidigt finns i vardagen ett behov av att ha med sig både körkort och bankkort. Att använda en iphoneplånbok i en tunn modell är då en utmärkt lösning.

En smart iphoneplånbok som faktiskt inte är mycket större till omfånget än själva telefonen är Thin Wristlet från XtremeMac. Den är mycket tunn och sluter tätt kring din iPhone för ett optimalt skydd. Med plats för tre kort är denna modell inte en fullfjädrad plånbok, men, handen på hjärtat, hur ofta betalar du egentligen med sedlar och mynt? Visst räcker det med körkort och ett eller två bank- eller kreditkort?

xtreme

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: