Nätets gobitar

Iphoneplånbok – allt i ett i ett smidigt format

Posted on: juni 1, 2013

Så fort man går utanför hemmet är det normalt en mängd saker man behöver ha med sig. Många killar och män har för vana att stoppa plånboken i bakfickan och mobilen i någon av framfickorna på byxorna. Vore det inte enklare om man kunde samla både plånboken och mobilen på ett och samma ställe och dessutom minimera risken att man glömmer någon av sakerna?

Lösningen stavas iphoneplånbok. Med en iphoneplånbok i din ägo behöver du aldrig oroa dig för att glömma varken plånboken eller mobilen. Det räcker med att du kommer ihåg en av sakerna – detta eftersom iphoneplånboken både är en plånbok och ett fodral för mobilen. I dagsläget finns hundratals olika modeller av iphoneplånböcker, så du har många att välja mellan. Det kan dock vara klokt att inte välja första bästa modell, utan att kika lite närmare på ett antal modeller. Till exempel är det en fördel om iphoneplånboken är så smidig och funktionell som möjligt. Iphoneplånboken är ju inte bara till för förvaring. Du ska också kunna tala i mobilen och komma åt mobilens alla funktioner utan problem. 

En iphoneplånbok som är mycket uppskattad och har blivit en riktig storsäljare är Twelve South BookBook iPhone 5. Den här iphoneplånboken ger ett bra skydd för telefonen och har generöst med plats för både sedlar och kort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: