Nätets gobitar

Ny macbookladdare är här

Posted on: januari 28, 2013

macladadrebrakvalNu är det i och för sig ett tag sedan som den Apple släppte sin nya datorn med retina skärm. Så det är kanske inte heller en nyhet för sig att de också med det släppet hade förändrat utseendet gällande macbookladdare. Utöver detta så finns det andra delar som också förändrats med den nya datorn och en av dessa utöver laddaren är att den nya datorn inte har någon cd-spelare. Dock är detta i dag något som känns överflödigt då vi hellre använder oss av andra lagringsmetoder än detta så som usb-minnen och molntjänster.

Nya produkter från Apple

Apple har varit och är fortfarande den aktör på marknaden som ligger i framkant gällande utformning och design av sina produkter. Köper du en Apple-produkt kan du känna lukten av det nya. Varje del inklusive macbookladdare är fint och snyggt förpackat. Att öppna en ny produkt från Apple är en upplevelse oavsett om det är en telefon, dator, iPad eller ett tillbehör i form av hörlurar, fodral eller skal till din iPhone. Det är alltid en bra upplevelse och detta har Apple noggrant räkna ut. De säljer en känsla inte en produkt därför blir även ett köp av en laddare något extra och spännande. Att vandra omkring i butiken och få avsluta sitt besök med en ny produkt från Apple ska ge en känsla av lycka för dig som besökare.

Beroende på hur du sköter din macbookladdare förlängs eller förkortas livstiden för produkten. Dock har Apple bra kvalité på sina produkter och levererar varje gång över förväntan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: