Nätets gobitar

Den snyggaste iphone-väskan/fodralet

Posted on: maj 6, 2012

Apples iPhone har under de senaste åren verkligen slagit igenom på marknaden för mobiltelefoner. I dag kan man nästan säga att i princip alla har ägt, kommer att äga eller just nu äger en iPhone. Ja, i princip alla i varje fall. Och aldrig tidigare har efterfrågan på skal, fodral och andra skyddstillbehör för mobiler varit lika stor. Om du äger en iPhone, vill du nämligen inte att något ska hända den.

Så du skyddar din iPhone med skal och fodral, silikonramar och mobilstrumpor. Allt för att din mobiltelefon ska tåla stötar, fall och repor. Nu finns det ett nytt och bättre alternativ på marknaden. Något som kan skydda din iPhone från höga fall rätt ner i golvet, från hårda stötar och smällar. Ja, nu finns den nya iPhoneplånboken.

Som du kan höra på namnet, så är iPhoneplånboken faktiskt mer än bara ett skydd för telefonen. Det är ju en plånbok också! Här kan du samla dina viktiga kort, till exempel kreditkort eller busskort, precis intill din iPhone. Så när du ska plocka fram betalkortet i kassan, kanske du också hinner se om du har fått något meddelande på din iPhone. Praktiskt, inte sant? Den enkla och klassiska designen gör att iPhoneplånboken passar alla, oavsett vad man har för stil eller smak.

Den snyggast iphoneväskan:

Skönheten ovan går att köpa på iphoneväska.se för 349 kronor.

Annonser
Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: