Nätets gobitar

5 intressanta nischer inom affilitemarknadsföring

Posted on: mars 10, 2012

Har du svårt att hitta nischer inom affilitemarknadsföring? Här kommer 5 förslag som du kanske inte tänkt på.

Kreditkort

Kreditkort är något som bankerna tjänar mycket pengar på. Finns det pengar så finns det också provision för internetmarknafsförare. Sajten kreditkort.me jämför kreditkort och ger besökare en överblick om vilka som är bäst.

Bingo

Bingo tillhör kategorin casio och spel och som alltid när det kommer till gambling som så finns det stora pengar att hämta. Bingo är lättare att tjäna pengar på än poker, men har inte lika stor total utdelning. Har du stora länkresurser så kan det vara värt att försök.

Läsglasögon

Läsglasögon, varför är den nischen intressant? Precis som med allt annat så gäller det att antingen göra något bättre, vara först eller vara billigast. I det här fallet handlar det någon snarast om att vara först. Läsglasögon har inte fått genomslag på internet ännu.

Hundraser

Hundraser är något som väldigt många söker på. Här går det inte att tjäna pengar med prestationsbaserad marknadsföring. Här handlar det om volym och att sedan få besökare att klicka på adsense-annonser.

Flyttstädning

En tjänst som tillhandahåller flyttstädning är som bäddad för att lead-baserad marknadsföring. En sajt om flyttstäd Makmö kan sälja leads till städfirmor i Malmö. Win-win.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: