Nätets gobitar

Kläder till ett bröllop

Posted on: april 16, 2011

frackLetar du efter kläder som du ska ha på ett bröllop så ska du verkligen fortsätta läsa denna artikel då vi kommer tipsa dig om vilka kläder du bör och inte bör ha på ett bröllop. I denna artikel kommer vi rikta oss till männen i fråga. En artikel om kvinnor kommer förmodligen publiceras inom kort. Det är dock inte klart så vi låter det vara osagt så länge.

Mannens kläder till ett bröllop

Först ska ska vi ta upp om vilka kläder du inte ska ha på ett bröllop. För om du har tänkt att komma till ett bröllop i jeans eller mjukisbyxor så måste du redan nu tänka om. Det du kan börja med är att läsa på inbjudningskortet för att se om det står någon speciell klädkod som man ska följa. Om det inte gör det så betyder det inte att är fritt fram att ha på sig vad som helst utan vi kommer inrikta oss på fina kläder så du kan se riktigt bra ut på bröllopet.

När man är bjuden på ett bröllop så bör man ta fram sin frack. Om du inte har en eller om du har vuxit ifrån den runt magen så bör du köpa dig en ny frack. Att köpa en frack är inte så speciellt dyrt.
Du bör räkna med att det kostar runt 2000 till 3000 kronor för en billig frack.

Övriga tips

För dig som verkligen inte vill ha någon frack så kan du alltid fråga vad de andra gästerna ska ha på sig. Det gör att du kommer vara mer självsäker och det kommer kännas lättare för dig som kanske har panik över vilka kläder du ska ha på dig.

Tips: http://www.frackkompaniet.se/

Annonser
Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: