Nätets gobitar

Hur väljer man rätt badtunna?

Posted on: mars 31, 2011

Badtunna

Det absolut härligaste du kan göra på vintern är att bada. Bada utomhus alltså! I ett spabad eller badtunna.

För de allra flesta är en badtunna en ganska stor ekonomisk investering. Ofta handlar det om åtskilliga tusenlappar som ska plöjas ner i detta gigantiska badkar som i bästa fall kan bli en bra investering både för husets värde och den egna hälsan, men i värsta fall bli en ohygienisk, läckande och dyrbar mardröm. Att köpa en badtunna för dyra pengar, bara för att sedan upptäcka att den inte håller måttet är förstås bland det värsta som kan hända. Här är två saker att tänka på, som kanske kan hjälpa dig och din familj att undvika denna fälla.

Tillverkaren. Kolla upp din leverantör noga! Många nöjer sig tyvärr med vad som står på företagets hemsida, vissa kollar kanske också upp vilka garantier och reklamationsmöjligheter som finns om oturen skulle vara framme. Men få bryr sig om att göra en bakgrundskontroll av företaget som säljer badtunnan, respektive företaget som tillverkar den. Finns det betalningsanmärkningar? Tidigare konkurser? Sådana varningsklockor är väl värda att lyssna på! Ta referenser och kontakta andra kunder och fråga om de blev och är nöjda med både badtunnan och företagets bemötande.

 

Själva badtunnan. Är den i rätt storlek? Ser alla delar bra och funktionsdugliga ut? Vad behöver du som köpare göra när du tar emot den för att den ska fungera så länge och problemfritt som möjligt i framtiden? Sådana saker kan du ofta få veta av din leverantör, men det skadar sällan att slå en lov på Internet och se vad andra badtunneägare gör för att hålla sina tunnor så fräscha som möjligt.

TIPS: http://www.sverigetunnan.se

Annonser
Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: