Nätets gobitar

Mycket bra julerbjudanden på kläder

Posted on: november 24, 2010

julpaketDet är inte ens December men ändå har ett flertal butiker satt igång julkampanjer med bra erbjudanden. Klädbutikerna har inte varit sämre och de som följer deras nyhetsbrev har säkert fått ut prisvärda kampanjer de senaste dagarna. Detta är bara början och det kommer vara mer kläder på rea desto närmare julen kommer. En av de butiker som redan börjat med julerbjudanden är La redoute. På deras startsida kan man få hjälp av att handla kläder både till damer, herrar och barn. Nelly har gjort ett liknande upplägg och här kan man verkliga hitta snygga och billiga kläder!

Nelly är en av de största butikerna och har massor med kläder, till damer kan man bland annat hitta toppar, klänningar och underkläder. Är man osäker vad den andra personen önskar sig kan man även köpa presentkort.

Se upp!

Runt tidigare jular hade det även öppnats upp nya butiker med kanonerbjudanden. Vårt tips är att ni bör se upp för dessa butiker. Är erbjudandet för bra för att vara sant får man vara noga så att man inte blir lurad. Ifall man beställer något och inte får någon vara kan det vara struligt när man ska begära tillbaka sina pengar. Handlar man på etablerade butiker ska man kunna känna sig tryggare. Ett par exempel på etablerade klädbutiker är Nelly, Bubbleroom, Nelly, Halens och Ellos.

Annonser

1 Response to "Mycket bra julerbjudanden på kläder"

Bra julklappstips! Man får lätt ned kostnaden om man handlar på Internet istället för butik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: