Nätets gobitar

Inte fått nog av tandblekning?

Posted on: november 6, 2010

Här på nätets gobitar finns ett flertal inlägg som handlar om tandblekning och hur kan man få ett vitare leende. För er som inte fått nog kommer här ytterligare ett litet inlägg som främst handlar om bra tandblekning hemma och de produkter man kan använda sig utav.

Några av de populäraste företagen där folk köper tandblekningsprodukter är Simplesmile, dentaworks och easewhite. Samtliga säljer tandblekningskit där allt ingår för att att utföra en behandling.

Till dessa tandkit, eller startpaket som de också kallas ingår gél, munskenor och instruktioner hur man ska utföra behandlingen. Mängden gél som ingår varierar mellan de olika produkterna men är upp till 20-30 behandlingar. Mer om produkterna kan ni läsa på respektive hemsida. Dentaworks säljer även en tandblekningspenna som är fylld med gél. Den fungerar som så att man penslar ut blekgél på de tänder man ska bleka. Här behövs inga tandskenor utan det är väldigt enkelt att komma igång. Det går att utföra behandlingen är som helst, även när man ska sova!

Annonser
Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: