Nätets gobitar

Hitta roliga flashspel

Posted on: november 2, 2010

På nätet kryllar det av flashspel och som vanligt är vissa bra medans andra är mindre bra. Några av de populäraste spelen är Bubble struggle 2 (bilden), Bloons och Robot unicorn attack. Det finns även mängder av så dåliga spel att man nästan önskar att man aldrig testat dem. Som ni nog förstår är smaken som baken och alla uppskattar olika spel. Fast ibland kan spelen vara så dåliga att ingen skulle vilja spela dem…

Nedan har vi satt ihop en liten lista som för det mesta publicerar roliga onlinespel. Flashspel kan spelas direkt i webbläsaren och det ända som behövs att komma igång är att ha flash installerat på datorn. De vettiga webbläsarna kommer säga till ifall detta inte är installerat och hur du ser till att få det installerat. Oftast behövs bara ett par klick sen är allt färdigt.

Nytrendo.com – Onlinespel

Roliga flashspel

Roliga onlinespel

Spela onlinespel

Samtliga sidor är uppbyggda så att spelen ligger i olika kategorier så ni lättare kan hitta just era favoriter. Nytrendo är den största sidan av dom och har förutom onlinespel även filmer och roliga bilder.

Annonser
Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: