Nätets gobitar

Nätets gobitar: Extreme Trainsurfer

Posted on: oktober 30, 2010

Vi fortsätter att tipsa om gamla gobitar och den här gången är det klippet Extreme trainsurfer som vi lyfter fram igen. Videon laddades upp på Youtube redan 2006 och detta har faktiskt varit ett av mina favoritklipp. I början av klippet står det You can only be free when you have nothing to loose och sedan får man följa med en kille som åker längst bak på ett höghastighetståg. Tillsammans med musiken är det en mycket häftig film men som nog många förstår är det ingen man själv ska pröva på.

Fortsättningen får ni helt enkelt se själva men det var faktiskt inte så längesen innan jag fick reda på att allt detta var fake. Har alltid trott tidigare att allt var riktigt så lite snopen blev man ju. När ni har sett detta klippet och vill se vad som egentligen är sant och inte kan man enkelt hitta svaret på Youtube med lite sökning…

Annonser
Etiketter:

1 Response to "Nätets gobitar: Extreme Trainsurfer"

För er som helt enkelt inte orkar söka efter sanningen kan spana in följande youtube-klipp: http://www.youtube.com/watch?v=DoT9vTx3_ms.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: