Nätets gobitar

Bleka tänderna

Posted on: oktober 27, 2010

Tandblekning med hjälp av startpaket som beställt på nätet är något som bara verkar bli mer och mer populärt. Det finns idag ett flertal företag som endast säljer sådana här produkter och i de startpaket som säljs ingår i de flesta fallen både munskenor och gél för att bleka tänderna. Vill du bleka dina tänder på ett billigt och  enkelt sätt rekommenderar många denna typ av behandling. Några företag som säljer sådana här produkter är bland annat Simplesmile, Dentway och Dentaworks. Mer info om deras produkter hittar ni på respektive hemsida. Dentaworks säljer även en speciell tandblekningspenna med gél som man penslar på sina tänder med. Mycket effektiv ifall man bara vill bleka ett fåtal tänder!

Tandblekning hemma eller på klinik

Många frågar sig ifall de ska bleka sina tänder på klinik eller  köpa något av dessa startpaket vi nämnde tidigare.  Den största skillnaden mellan dessa alternativen är egentligen priset. Att bleka sina tänder på klinik går oftast på ett par tusen. Även om man slipper göra allt själv kan man faktiskt få liknande resultat med tandblekning hemma. Ett sådant startpaket som säljs kostar runt 500 kr och då ingår cirka 20 behandlingar. Det är sen upp till er att avgöra vilket som är den bästa tandblekningen.

Annonser
Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: