Nätets gobitar

Söker du singlar?

Posted on: oktober 4, 2010

Har du beslutat dig för att lämna singellivet bakom dig? Läs denna artikel och du är ett steg närmare att hitta din drömtjej eller kille genom nätdejting.

Var ska jag leta? Den som letar han finner… Om du har blivit trött på krogragg och tråkiga raggrepliker är det lämpligt att ta till andra medel för att hitta honom eller henne. Och kärleken kan gömma sig där du minst anar det. Till att börja med måste du tro på dig själv. Att ha ett bra självförtroende är A och O vad gäller dejting. Om du tänker ”vem skulle vilja ha mig?”… ja då kommer heller ingen att vilja ha dig. Se till att tänka positivt och boosta ditt självförtroende! Tänk gott om dig själv. Lyssna och ta in de positiva kommentarer andra ger dig. Lyssna och dra nytta av kritiken. En god kamrat kan man oftast lyssna på. Fråga denne vad du kan göra annorlunda. Kanske kan du med små medel påbörja en förändring av, oavsett om det gäller utseendet eller ditt sätt att vara.

Tro på dig själv och andra kommer också att göra det. De signaler du sänder ut, är de signaler andra tar in! Därför, se till att ha en bra botten att stå på, det vill säga ett bra självförtroende och en grundläggande inre trygghet. Du kan börja med att ge komplimanger till okändamänniskor på stan… ser du hur det får dem att spricka upp i ett leende? Därefter börjar det bli dags att börja fila på kontaktannonsen (eller att svara på en). Nej inte en bara, utan många! Maximeradina chanser till kontakt genom att omge dig med mycket folk. Delta i singelfester. Engagera dig i något som intresserar dig. Ju fler personer du umgås med desto större blir chansen att du ska hitta något lämpligt dejt-objekt… Och, glöm inte, förlorar du en, står dig tusen åter. Minst.

Så missa inte den fantastiska möjligheten internet har för att hitta kärlek, gå in på Singlar.nu och hitta en nätdejtingsida som passar dig och du kan dejta din drömkille eller tjej redan imorgon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: