Nätets gobitar

Har du testat theCloudHost? (Varning!)

Posted on: september 25, 2010

Uppdatering: Thecloudhost har totalhavirerat och ägaren verkar ha gått under jorden. Vi varnar alla för thecloudhost och samt ovbox som har samma ägare. Läs mer om kraschen här: http://www.webbhotelltips.com/kidnappade-domannamn-hos-thecloudhost-ovbox/ och här: http://www.webbhotelltips.com/r-i-p-thecloudhost-se/

När jag gick igenom webbsidorna som länkar till gserp.se hittade jag ett intressant webbhotell med riktigt bra priser. Nämligen thecloudhost.se.

theCloudhost erbjuder webbhotell från 99kr på år och är därmed kanske det billigaste webbhotellet på marknaden. Även om 500 Mb webbutrymme är i det minsta laget är 99 kronor riktigt billigt. 500 Mb räcker dessutom väldigt långt. Du kan tex ha många bloggar som delar på 500 Mb!

Tips:

Länka till gserp.se du med! Då får du automatiskt länkar tillbaka och det är förmodligen du som tjänar mest på länkbytet. Gserp.se är förmodligen starkare än din webbsida.

Annonser
Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: