Nätets gobitar

Handla kläder på nätet

Posted on: juli 15, 2010

I den rådande sommarvärmen kan det vara drygt att åka till stan och handla kläder. Gör då som andra och handla billiga kläder online! Det finns massor utav välsorterade klädbutiker där man kan köpa det mesta. Oftast har de också olika erbjudanden för sommaren så skynda att fynda innan de bästa plaggen försvinner!

Tips på webbbutiker är bland annat Nelly och Ellos. Vill man ut och träna har Gymgrossisten ett väldigt stort utbud utav träningskläder för både damer och herrar.

Brukar ni läsare handla kläder online? Det vore intressant att höra era erfarenheter och ifall ni råkat ut för något otrevligt. Det finns ju alltid oseriösa säljare på internet men risken att bli lurad är ju väldigt liten om man håller sig på de lite större butikerna. En annan sak som kan vara jobbig är leveranstiderna. Även om man oftast får sina varor snabbt kan det ta väldigt lång tid ibland.

Ett sista tips ifall ni ska handla något på nätet är att man alltid har 14 dagars öppet köp när man handlar över internet. Är ni alltså inte nöjd med varan kan ni alltså skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka! Vill ni ha mer information kring just billiga kläder online kan ni kika in på billigakladeronline.se

Annonser
Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

Annonser
%d bloggare gillar detta: