Nätets gobitar

Surfa med Vuvuzelatutan

Posted on: juni 21, 2010

Den är hatad av många, den äckliga tutan som låter som enorm bisvärm på tv. Vissa stänger av ljudet på tv’n, andra försöker ignorera det. Det är dock värre för de som är på plats. Risken för att bli hörselskadad är lagom hög och hur kul är det att konstant höra ljudet under en hel match? Tycker ni dessa påståenden stämmer? Ni är inte ensamma och vill ni inte höra mer av detta illatjutande ljud bör ni inte läsa fortsättningen av detta inlägg.

Tutan är dock också väldigt älskad av många. Det är underbart att höra det härliga ljudet och vissa skulle gärna vilja lyssna på tutan lite oftare. Nu finns en lösning som gör att du hela tiden kan lyssna på det underbara ljudet samtidigt som du surfar!

För att surfa på Gobitar med den härliga tutan i bakgrunden kan ni klicka på denna länken. Är det någon annan sida tar ni följande länk och skriver sedan in den sida ni vill besöka längst bak på adressen:

http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.sajtnivillbesöka.se

Värt att nämna är att ni bör sänka ljudet en aning.

Etiketter:

3 svar till "Surfa med Vuvuzelatutan"

[…] Det vimlar skämt om Vuvuzelan på internet med varierande kvalitet. Förutom att man kan surfa med tutan finns det även en omgjord Doomversion där man springer runt med en tuta istället för […]

[…] This post was mentioned on Twitter by Pusha Hett, Olof Fredriksson. Olof Fredriksson said: Surfa med Vuvuzelatutan http://bit.ly/b7bTlv #svpt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Om nätets go’bitar

Nätets gobitar är en blogg där jag skriver om intressanta och roliga sajter som jag då och då stöter på när jag surfar runt.

Tipsa mig gärna om din sida så kanske jag lägger upp den här!

%d bloggare gillar detta: